Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Silvestrovský Fotbal Extra: Kadeřnické špeky a blikance Tomáše Řepky

Nejvyšší fotbalová soutěž má přestávku, většina hráčů je na dovolené, ovšem fanouškům se po domácím fotbale stýská. A tak je připraven ještě jeden - silvestrovský - díl pořadu Fotbal Extra. Většinou se fotbal v médiích bere až moc vážně, autoři pořadu ho proto nabídnou z trochu jiného pohledu. Premiéru sledujte 31. 12. od 10:25 na ČT sport.

Tomáš Řepka inkasuje žlutou kartu
zdroj: ČTK

Klub defenzivního fotbalu vyhlásí nejlepší tým, nejlepšího trenéra, nejhezčí akci a také nejlepšího fotbalového komentátora.

Fotbal Extra se vydá za bývalým fotbalistou Jihlavy Markem Jungrem, který ukončil profesionální kariéru. Fotbalový míč vyměnil za čtyřnohé kamarády.

Představíme vám pět nejbláznivějších účesů, které jsme v historii naší ligy mohli na prvoligových trávnících vidět, a jako bonus rozhovor s vítězem, tedy s hráčem, který nosil nejzajímavější "komedii" na hlavě.

Ve spolupráci s Deníkem Sport jsme připravili s neslyšícím fanouškem Miroslavem Kindelem jedno speciální vydání pořadu "Odezřeno" na téma Tomáš Řepka a jeho blikance. Zároveň se na dabingu podílel fotbalový nadšenec a příznivec Slovanu Liberec, herec Ladislav Hampl.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články