Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Sdruženář Dvořák při triumfu Koksliena bodoval na 19. místě

Ramsau (Rakousko) - Sdruženář Miroslav Dvořák se po nevydařeném sobotním závodě vrátil ve Světovém poháru na bodované pozice. V Ramsau dnes při prvním vítězství Nora Mikka Koksliena v sezoně obsadil devatenácté místo, v celkovém pořadí ale klesl o další dvě příčky na třináctou.

Sdruženář Miroslav Novák
zdroj: ISIFA

Do čela pořadí seriálu se vrátil francouzský olympijský vítěz Jason Lamy Chappuis, který sahal po druhém vítězství v sezoně, ale ve fotofiniši prohrál s Kokslienem, jenž potvrdil vzestup formy po sobotním druhém místě. Dosavadní lídr Magnus Moan z Norska naopak na předchozí triumf nenavázal a skončil až o dvě místa za Dvořákem. Na Chappuise teď ztrácí 32 bodů.

Dvořák byl po skoku až třicátý, ale čtvrtým běžeckým časem na desetikilometrové trati se probil dopředu a dal částečně zapomenout na sobotní 39. místo, které mu poprvé v sezoně nepřineslo ani bod.

Opačný průběh víkendu zažil Tomáš Slavík, jenž nenavázal na patnácté místo ze soboty. Zatímco v předchozím závodě byl po skoku dvanáctý, tentokrát vyběhl do stopy až jako 39. a na trati ještě čtyři pozice ztratil. Pavel Churavý se do závodu nekvalifikoval.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články