Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Sázkové kanceláře očekávají na OH české medailové žně

Praha - Do začátku olympijských her ve Vancouveru zbývá už jen několik dní a sázkové kanceláře už začaly vypisovat kurzy na vítězství českých závodníků. Podle odhadů by měli Češi během olympiády prosázet přes čtvrt miliardy korun. Sázkové kanceláře odhadují, že během olympiády se počet sázejících zvýší až trojnásobně. Velké sportovní akce, jako jsou olympijské hry nebo mistrovství světa ve fotbale, totiž přilákají i takzvané sváteční sázkaře.

Ještě nikdy neměla česká výprava tolik šancí na olympijské medaile, což potvrzují i nabídky sázkových kanceláří. Například Tipsport nasadil nejnižší kurz na to, že získáme pět a více medailí. "Tipsport očekává minimálně pět medailí pro českou výpravu, z toho minimálně dvě zlaté," uvedl mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek. Podobně je na tom i konkurenční Fortuna, kde je kurz na zisk minimálně pěti medailí 2,1:1.

Sází se už ale také na vítězství největších favoritů. Například Martina Sáblíková by měla podle vypsaných kurzů získat minimálně jednu zlatou medaili. "Na variantu, že získá dvě a více zlatých, bylo prosázeno 300 tisíc," podotkl mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Je nám líto, video expirovalo.
Sázkové kanceláře vypisují kurzy na OH

Bohuslav Budík, bookmaker Fortuny:

"Na to, že by se nepřivezla vůbec žádná medaile, jsme (kurz) nevypisovali, protože to by se snad nemělo stát."

Českým hokejistům už ale sázkové kanceláře tolik nevěří. Kurz 10:1 je řadí společně s Američany až na čtvrté místo. Favorité jsou Kanaďani a Rusové. Nebude se však sázet jen na vítězství. "U hokejového týmu jsou to potom speciální soutěže, jako je počet trestných minut, počet vstřelených branek, nebo kdo vstřelí první nebo poslední gól turnaje," prozradil obchodní ředitel sázkové kanceláře Chance Martin Vítek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články