Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Samková upadla a skončila ve finále šestá

Aspen (USA) – Eva Samková, stejně jako na mistrovství světa, upadla na trati snowboardcrossu, vítězství na prestižních X-Games se nedočkala. K loňské druhé příčce na X-Games přidala šesté místo. V Aspenu stejně jako loni triumfovala Lindsey Jacobellisová.

Samková si do coloradského střediska přijela spravit chuť po zklamání ze světového šampionátu a dlouho se jí to dařilo. Vyhrála kvalifikaci a ovládla i první semifinálovou jízdu, v níž porazila o sedm desetin sekundy druhou Jacobellisovou.

I ve finále Samková dobře odstartovala a jela na druhém místě za Australankou Belle Brockhoffovou. Záhy ji však rozhodil skok a upadla. Do cíle pak dojela jako poslední z finalistek s velkou ztrátou.

"Pěkně mě to štve. Je to na prd, protože jsem udělala chybu už v té klopené zatáčce před tím a vezlo se to se mnou. Na ten skok jsem už blbě najela," řekla Samková. "Věřila jsem si určitě víc než na mistrovství světa. Věděla jsem, že na to mám, ale zase to nevyšlo. Bohužel," prohlásila.

Nyní si odjede na pár dní odpočinout na Havaj. "Trochu zajezdit na prkně," řekla. "Pak se vracím domů, objedu nějaké kempy v Čechách a hlavně musím také trochu potrénovat," doplnila.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články