Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Sáblíková se raduje z pohodové "pětky", třísla už ji nezlobí

Trident – V rychlobruslení už není žádná významná zlatá medaile, kterou by česká reprezentantka Martina Sáblíková neměla ve své sbírce. Jediný nejcennější kov, který jí chyběl v bohaté sbírce, byl ten z univerziády. V Tridentu získala rovnou dvě – zvítězila totiž jak na tříkilometrové trati, tak i suverénně na pětce.

"Hrozně mě potěšil včerejší výkon na pět kilometrů. Jelo se mi dobře a navíc jsem poslední kolo zrychlila," podotkla spokojená Sáblíková.

Dvojnásobná olympijská vítězka z Vancouveru se ještě nedávno potýkala s problémy s třísly. Ty však už odezněly. "Dneska a vlastně už před třemi dny jsem jezdila jednokola, třísla jsou v pohodě. Už můžu normálně trénovat. Ještě jsem nezkoušela starty, ale rozjíždět se můžu," uvedla Sáblíková.

Je nám líto, video expirovalo.
Martina Sáblíková o své účasti na univerziádě

Martina Sáblíková na závody do Tridentu přejížděla z tréninkového střediska z Collalba, kde se připravuje na olympijské hry. V Collalbu bude trávit čas až do Vánoc a v závěru roku se tam opět vrací. Pak už ji čeká jen evropský šampionát ve víceboji a v únoru vrchol sezony – olympijské hry.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články