Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Pančochová bude závodit před domácím publikem ve Špindlerově Mlýně

Špindlerův Mlýn - Sezona Světového poháru ve freestyle snowboardingu vyvrcholí o víkendu ve Špindlerově Mlýně. Ve slopestylu se před domácím publikem objeví i domácí jednička Šárka Pančochová. Přímý přenos ze semifinále sledujte v neděli 20.3. od 10:30 exkluzivně na webu ČT sport, finále pak od 13:55 na webu i ČT sport.

Loňské vítězství v Krkonoších bude obhajovat Američanka Cheryl Massová, závodit budou také Kateřina Vojáčková a mezi muži nejlepší Čech ve Světovém poháru Petr Horák, dále pak Dušan Kříž, Martin Mikyska, Jan Nečas, Daniel Porkert a Ondřej Porkert.

Pančochová je v celkovém hodnocení dvaadvacátá, na kontě má čtvrté a čtrnácté místo v disciplíně Big Air a jedno deváté místo ve slopestylu v Koreji na olympijské trati pro hry v roce 2018.

"Snowjam je moje srdcová záležitost a každoroční vrchol sezony. Těším se, že se po roce zase ukážu domácímu publiku a že si zajezdím s ostatními včetně mojí kamarádky Cheryl (Maas)," uvedla Pančochová, nejúspěšnější česká freestyle snowboardistka.

Kvalifikace je na programu v sobotu od 10:00, od 18:50 je připravena exhibiční soutěž v Big Airu. Nedělní semifinále začne v 10:30, finále bude v přímém přenosu České televize od 14:00. Pro vítěze obou kategorií jsou připraveny prémie ve výši 40 000 amerických dolarů, téměř milion korun.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články