Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Od extraligového titulu do první ligy. Kašík se snaží nabrat formu v Třebíči

Praha – Byl to on, kdo v loňské sezoně extraligy skvělými výkony v brankovišti pomohl Zlínu k zisku mistrovského titulu. Jenže od té doby to jde s mladým gólmanem z kopce. Začátek ročníku mu v dresu mistra vůbec nevyšel a o návrat do formy se tak nyní snaží v prvoligové Třebíči, kam byl poslán na střídavé starty.

Ilustrační foto

"Já nevím, co mám dělat. Půjdu se asi zastřelit nebo skončím." Touto odpovědí se při oslavách mistrovského titulu proslavil Libor Kašík, jedna z největších hvězd Zlína během tažení play-off až k celkovém triumfu.

Nová sezona je ale pro mladého gólmana jedním velkým trápením. V brance Zlína nastoupil osmnáctkrát a čtrnáct zápasů skončilo prohrou. Vedení klubu ho tento týden poslalo o soutěž níž, na střídavý start do Třebíče. A hned ve druhém utkání, v Chomutově, si protrpěl debakl 1:7.

"Nechytnu ani kopačák. Když se mám jít rozchytat, pustím sedm gólů a klukům vůbec nepomůžu," hodnotil po zápase.

Dvaadvacetiletý rodák ze Zlína však věří, že nevýrazné výkony překoná a vrátí se opět do formy. "Nepřestanu makat. Budu se snažit a já to zlomím. Vím, že se mi to povede a bude se mi znovu dařit," dodal optimisticky.

Je nám líto, video expirovalo.
Loňský tahoun Zlína Kašík se snaží o návrat do formy v Třebíči
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články