Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Obří slalom v Semmeringu vyhrála opět Worleyová

Semmering (Německo) - Obří slalom světového poháru v Semmeringu ovládla francouzská lyžařka Tessa Worleyová. Jednadvacetiletá závodnice této disciplíně jasně kraluje a po triumfech v Aspenu a Svatém Mořici vyhrála již třetí ze čtyř závodů obřího slalomu v sezoně. Mírný náskok si vytvořila už v prvním kole, v tom druhém ho ještě zvýraznila. Druhou Marii Rieschovou z Německa porazila v součtu o 62 setin, třetí příčku obsadila další Němka Kathrin Hölzlová. České reprezentantky Šárka Záhrobská ani Andrea Zemanová dnes do 2. kola nepostoupily.

V celkové klasifikaci SP se Rieschové podařilo předstihnout královnu posledních tří let Lindsey Vonnovou, která skončila tentokrát sedmá.

Bronzová olympijská medailistka ze slalomu Záhrobská se postavila na start obřího slalomu potřetí v sezoně a ani tentokrát nedokázala bodovat. První kolo absolvovala jako 48. nejrychlejší a od postupové třicítky ji dělila sekunda a půl.

Při své premiéře v SP se do druhého kola nepodívala ani sedmnáctiletá Zemanová. Nadějná juniorka přišla loni kvůli zranění o celou sezonu. V Semmeringu byla se ztrátou 7,84 sekundy hodnocena na 54. místě jako poslední ze závodnic, které projely cílem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články