Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Novotná a spol. ve Světovém poháru v short tracku v Šanghaji neuspěly

Už o pátou účast na zimních olympijských hrách usiluje rychlobruslařka Kateřina Novotná v short tracku. V Šanghaji se jí ale na Světovém poháru podařilo postoupit z kvalifikace do hlavní soutěže jen na tisícimetrové trati, ale ani tam velkou díru do světa neudělala.

Sport
zdroj: ČT4

Česká mistryně Evropy ve víceboji z roku 2010 postoupila na trati 1000 metrů z druhého místa dvanácté rozjížďky, kde skončila za Charlotte Gilmartinovou z Británie. Smůlu měla Michaela Sejpalová, která v deváté jízdě obsadila poslední páté místo a nepostoupila. 

Na postup do čtvrtfinále už Novotná ale nedosáhla, když v jízdě, kterou vyhrála pozdější vítězka celého závodu Kim Boutinová z Kanady, projela cílem na páté pozici. 

Je nám líto, video expirovalo.
Novotná v Šanghaji neuspěla

Kanaďanka závod ovládla suverénně - vyhrála všechny své jízdy. Na stupních vítězů za ní nakonec skončily krajanka Marriane St-Galaisová a třetí projela cílem Italka Arianna Fontanaová.  

Boutinová triumfovala i na poloviční trati. Na 1500 metrů byla nejrychlejší Korejka Šim Suk Hee a Sejpalová skončila v semifinále.


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články