Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Mobilní aplikací roku 2014 se stala ČT sport

Mobilní aplikace kanálu ČT sport se stala vítězem kategorie Média v soutěži o nejlepší mobilní aplikaci roku. Slovo v anketě dostali nejen odborníci a technologičtí nadšenci, ale také tisíce běžných uživatelů.

Česká televize
zdroj: ČT24 autor: Radek Bathory

"Vítězství nás samozřejmě velmi těší, ale je pro nás zároveň velkým závazkem do budoucna. Úspěch aplikace je potvrzením skvělé práce týmu okolo kanálu ČT sport a portálu www.ctsport.cz," říká vedoucí Nových médií České televize Pavel Kohout a dodává: "Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se na projektu podílí, a pevně věřím, že si podobně dobře povedou i naše další aplikace a novinky, které pro diváky a čtenáře v rámci Nových médií chystáme."

Vyhlášení již čtvrtého ročníku ankety o nejlepší mobilní aplikace pro tento rok proběhlo 18. června. Z nominační fáze postoupilo do finále celkem 164 finalistů, které odborná porota rozřadila do 11 sekcí. Během měsíc trvajícího finálového hlasování se do rozhodování zapojilo 12 393 uživatelů internetu a v kategorii Média zvolilo jako nejlepší právě aplikaci ČT sport.

Dosud zcela rekordní počet hlasujících tak vyjádřil podporu aplikaci, která umožňuje sledovat živé vysílání kanálu ČT sport a nabízí také neustále aktualizovaný přehled článků serveru www.ctsport.cz. Uživatelé tak mají neustále k dispozici nejčerstvější novinky ze světa sportu.

Zdroj
ČT

Hlavní zprávy

Nejčtenější články