Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Miller ukončil sezonu, možná skončí s lyžováním úplně

New York - Bode Miller, světoznámý americký lyžař, předčasně ukončil sezonu a uvažuje o konci kariéry. Obhájce celkového prvenství ve Světovém poháru nezávodí od mistrovství světa ve Val d'Isère, které mu nevyšlo. V letošní sezoně jednatřicetiletý Miller ani jednou nevyhrál a neúspěchem pro něj skončilo i nedávné mistrovství světa. Po únorovém šampionátu ve Val d'Isère oznámil, že si potřebuje dát pauzu a vynechal závody v Sestriere a Kranjské Goře, kde se měl původně na svahy vrátit.

"Momentálně mě mnohem víc baví dělat jiné věci, než lyžovat," uvedl Miller, který bude o víkendu chybět na závodech v norském Kvitfjellu a o týden později vynechá i finále seriálu ve švédském Aare. "Sezonu jsem začal s nadšením a odhodláním. Jezdil jsem rychle a dobře, ale výsledky neodpovídaly představám. Ve Světovém poháru závodím dlouho a myslím, že volno mi prospěje," dodal vítěz 31 závodů SP.

Čtyřnásobný mistr světa během pauzy navštívil v San Diegu svou dceru Neesyn Dacey. Že má roční dceru, prozradil lyžař právě až v souvislosti s plánovanou přestávkou po světovém šampionátu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články