Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Karlovarskou exhibici vyhráli Razým s Novákem

Karlovy Vary - Aleš Razým a Petr Novák vyhráli exhibiční závod v běhu na lyžích na třídě T. G. Masaryka v Karlových Varech. Čeští lyžaři porazili ve finálové jízdě bratry Erika a Larse Hänelovi z Německa a ve třetím ročníku závodu na sprinterské trati se postarali o první české vítězství. Třetí místo obsadili Rusové Jevgenij Grišin a Andrej Ťutěrev. Hodinový záznam odvysílá program ČT4 v neděli 27. prosince v půl desáté večer.

Na start závodu se postavil i Lukáš Bauer, který se minulý měsíc potýkal se zdravotními problémy, ale už se uzdravil a finišuje s přípravou na první vrchol sezony, kterým bude Tour de Ski startující na Nový rok. S kolegou Milanem Šperlem se jim však v rozjížďce štafety dvojic na 600 metrů dlouhé trati nedařilo a obsadili konečnou čtvrtou pozici.

Na přípravu tratě závodních parametrů tak, aby měla 30 centimetrů vysokou vrstvu sněhu a osmimetrovou šířku, bylo potřeba přivézt 1800 kubíků sněhu. Ten se už více než týden dopředu vyráběl v lyžařském areálu v Abertamech na Karlovarsku. Celý závod sledovaly na hlavní karlovarské třídě tisíce lidí.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Lukáše Bauera

Sprinterská exhibice v běhu na lyžích v Karlových Varech:

1. Razým, Novák (ČR), 2. E. Hänel, L. Hänel (Něm.), 3. Grišin, Ťutěrev (ČR), 4. Bauer, Šperl (ČR), 5. Wünsch, Seifert (Něm.), 6. Malák, Škvaridlo (SR).

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články