Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Hvězdy zimních sportů se sešly před závodní smrští

Praha – Všechny lyžařské a snowboardové hvězdy se ve stejný čas sešly na jediném místě. Těsně před ostrým startem sezony se české osobnosti zimních sportů setkaly v Praze. Záznam z jedinečné lyžařské akce vám ČT4 nabídne 7. listopadu ve 14:50.

Čeští lyžaři a snowboardisté před nadcházející sezonou
zdroj: ČT24

Se saxofonem v ruce a dobrou náladou v kapse dorazila do Prahy Eva Samková. Dvojnásobná juniorská mistryně světa ve snowboardcrossu, která se v minulém ročníku postavila i premiérově na stupně vítězů ve SP, přes léto nejen poctivě trénovala, ale doháněla i školní resty. "Jsem teď ve čtvrtém ročníku, chystám se maturovat. Jsem na dva dny ve škole, napíšu čtyři písemky a jdu pryč. Snažím se více učit než minulý rok a doufám, že to vyjdu a odmaturuji," přála si Samková.

Nabité předsezonní plány měl i Martin Jakš. Člen bronzové olympijské štafety z Kanady a druhý nejlepší český běžec na lyžích trápil tělo ve vysokých nadmořských výškách a navíc se stihl oženit. K lyžování tak rázem přibyly úplně jiné povinnosti. "K tomu by se mělo narodit miminko, takže jsem před letošní sezonou ve velkém očekávání," řekl člen bronzové olympijské štafety z Vancouveru.

Je nám líto, video expirovalo.
Podzim lyžařských hvězd
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články