Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Dočkal vs. Pilař: Našla Sparta recept na Plzeň?

Praha – Aktuální sparťanský střelec Bořek Dočkal věří, že jeho tým podá proti Plzni maximální výkon, a doufá, že si ve Štruncových sadech prodlouží gólovou sérii. Záložník Plzně Václav Pilař by zase chtěl, aby domácí fanoušci hnali Viktorii dopředu. Vítězstvím by mohla pražskému celku odskočit na rozdíl čtyř bodů.

Bořek Dočkal
zdroj: ČT sport

"Očekává se kvalitní utkání, oba týmy ukážou, že jsou nejlepší v lize. Oba vědí, že zápas může napovědět o tom, jak se bude liga vyvíjet," řekl Dočkal v pořadu Studio fotbal Extra. "Určitě bude vyprodáno. Doufám, že fanoušci budou fandit celý zápas, a když to tak bude, vím, že nám to hodně pomůže," řekl Pilař, jenž je spokojen, že se mu daří zdravotně i herně. "V každé sezoně může být sezona určitě lepší. Chci ještě zlepšit produktivitu a dál se zlepšovat. Doufám, že i teď proti Spartě to bude dobré."

Dočkal si už brousí zuby na branku Matúše Kozáčika. "U střílení gólu je to samozřejmě o sebevědomí a o tom, že když člověk dá góly rychle po sobě, víc si věří a zkouší to častěji. Teď takové období prožívám a snad ho natáhnu," doufá. "Sparta určitě dobře brání, dostala nejméně gólů v lize. Poslední dobou je i silná dopředu, jsou dobře sehraní, takže si musíme dávat pozor," varuje Pilař.

Dočkal se šlágrem kola nestresuje. "Za poslední dobu jsme vzájemných zápasů odehráli hodně, takže víme, co čekat. Je to o dobré přípravě. Nejlepší zbraní, jak eliminovat soupeře, je podat maximální výkon. V posledních zápasech jsme na to recept myslím našli," věří si. "Čeká nás zápas, kdy můžeme odskočit, a musíme do toho jít s tím, že tenhle krok chceme udělat. Budeme se snažit odskočit na čtyři body," velí Pilař.

Je nám líto, video expirovalo.
Dočkal vs. Pilař. Co čekat od zápasu podzimu?
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články