Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Do Prahy se sjíždějí elitní kulturisté v čele s ambasadorem Greenem

Praha – Česká metropole přivítá o víkendu jednu z největších akcí profesionální kulturistiky na světě. Na třetím ročníku Evls Prague Pro vystoupí i momentálně druhý kulturista světa Kai Greene.

Je nám líto, video expirovalo.
Praha vítá elitní kulturisty

Kai Greene vystoupí v Praze necelé dva týdny po zisku stříbra na Mr. Olympia v Las Vegas. V kulturistickém světě patří k největším osobnostem a je také ambasadorem kulturistiky v Evropě. "V kulturistice jde o oslavu nejen fyzické zdatnosti, ale i talentu a píle. Je pro mě čest, že pomáhám tomuto sportu růst i v Evropě," řekl Greene.

Devětatřicetiletý kulturista přezdívaný Predátor přijíždí do Prahy coby loňský vítěz Evls Prague Pro. V pátek večer se setká s fanoušky v Tipsport areně a v sobotu bude soutěžit v kategorii open. Nabitý pražský program uzavře tréninkový seminář pro veřejnost. "Fanoušci se mohou setkat nejen se mnou, ale jsou tu i další skvělí kulturisti, Dexter Jackson nebo Flex Lewis," lákal Greene.

Evls Prague Pro patří k největším na světě. Greena však táhne do Prahy ještě něco jiného. "No, mám rád guláš a lidi jsou tu skvělí," uzavřel.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články