Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Bank slalom ve Schladmingu nedokončil, vyhrál Grange

Schladming - Dnešní slalom světového poháru ve sjezdovém lyžování v rakouském Schladmingu vyhrál Francouz Jean-Baptiste Grange. Český reprezentant Ondřej Bank druhé kolo nedokončil a podruhé za sebou v této disciplíně nebodoval. Druhé místo obsadil se ztrátou čtyř setin vteřiny nejrychlejší muž prvního kola Andre Myhrer ze Švédska, třetí skončil jeho krajan Mattias Hargin. Vedení v průběžném pořadí SP patří stále Ivicovi Kosteličovi z Chorvatska, který v posledním slalomu před únorovým mistrovstvím světa v Německu obsadil pátou příčku.

Bank byl po prvním kole na 21. místě a na vedoucího Myhrera ztrácel 2,75 vteřiny. Do druhé části český reprezentant nastoupil zostra, ale riskantní jízda se mu nevyplatila a po pádu v horní části trati jízdu nedokončil. Dopadl tak podobně jako o víkendu v Kitzbühelu, kde byl dodatečně diskvalifikován za neprojetí branky.

Další Češi na startu přes první kolo neprošli. Filipu Trejbalovi na 31. místě unikla účast mezi nejlepší třicítkou o 12 setin. Kryštof Krýzl obsadil 35. pozici a Martin Vráblík dojel na 52. příčce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články