Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Golf Time

Vysočina nepovolila Bratislavě ani bod, Nitra po výhře v Pardubicích vede skupinu Jih

V dohrávkách 4. kola Snapbacks ligy amerického fotbalu Vysočina i Nitra zvítězily velkým rozdílem. Gladiators porazili Bratislavu 42:0, Nitra zvítězila v Pardubicích nad Stallions 47:22 a osamostatnila se na čele skupiny Jih.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Gladiators pokračují v dominantních výkonech, v posledním kole porazili Bratislavu

Bratislava se v letošní sezoně prezentovala nejlepším vzdušným útokem  ligy, ale v zápase na hřišti Vysočiny chyběli Monarchs nejproduktivnější receiveři Juraj Sanitra a Jákob Lukáč.

Gladiators v průběhu sezony posílili obranu o linebackera Samuela Caseyho, který hru obrany obhájců titulu výrazně pozvedl. O tom se přesvědčil i útok Monarchs vedený quarterbackem Desmondem Prusiou.

Monarchs nebyli schopní se v průběhu zápasu prosadit a poprvé v sezoně neskórovali ani bod. Přitom jejich předchozí nejmenší bodový příspěvek byl 28 bodů.

Kromě obrany se Gladiators dařilo také v útoku. Quarterback Jan Dundáček dostal svůj tým v první čtvrtině do vedení 14:0 po touchdownech, které byly v obou případech ze vzdálenosti 1 yardu od endzóny.

Na prostřední část zápasu si Gladiators připravili další čtyři touchdowny, když se postupně prosadili nejprve Roman Chramosta, Petr Čermák a ve třetí čtvrtině také Matěj Majerčák a náhradní quarterback Vít Bezecný.

Zmar Monarchs v zápase podtrhl na začátku závěrečné čtvrtiny nepodařený snap při plánovaném odkopu. Míč přelétl puntera až do endzóny a Gladiators si připsali další dva body za safety.

Knights přestříleli nováčka Stallions

Po nevydařeném zápase proti Gladiators vyrazili hráči Nitry do Pardubic. Domácí Stallions sice dokázali odpovědět na úvodní touchdown Knights, ale na útočnou sílu soupeře neměli odpověď.

Hosté si vybudovali klíčový náskok na přelomu první a druhé čtvrtiny, kdy si dva touchdowny po passech Borise Bútory připsal Ľuboš Paprčka a na 27:6 navyšoval po zemi Lukáš Kreškóci. Dva touchdowny si připsala také druhá ofenzivní hvězda Knights, Mário Bíro.

Stallions sice ve druhém poločase dali dva touchdowny, ale tři minuty před koncem zápasu uzavřel skóre zápasu touchdownem z interceptionu Jozef Kurinec.

Dohrávky 4. kola Snapbacks ligy:

Vysočina Gladiators – Bratislava Monarchs 42:0, Pardubice Stallions – Nitra Knights 22:47.

Zdroj
caaf.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články