Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Pardubice přehrály Příbram i v odvetě a zajistily si play-off

Praha - Souboj dvou celků v rozdílném rozpoložení nabídlo střetnutí Pardubic s Příbramí v lize amerického fotbalu. Stallions potvrdili roli favorita, v "domácím" duelu hraném netradičně v rámci tzv. Bitters Doubleheaderu na stadionu Viktorie Žižkov zvítězili 47:27 a zajistili si účast ve vyřazovací části. Příbram prohrála počtvrté za sebou a o postup do play-off bude ještě muset bojovat.

Příbram vtrhla do zápasu s velkým elánem a rychle vedla 13:0. Favorizovaní Hřebci ale brzy vyrovnali hru, záhy i skóre a ještě do poločasu otočili zápas.

Stallions zaznamenali ve druhé čtvrtině více než polovinu všech svých bodů v utkání a čtyřmi touchdowny strhli vedení na svou stranu.

Rozhodující v tomto směru byla poslední minuta první půle, kdy Pardubice stihly dvakrát skórovat a odskočily soupeři na rozdíl dvanácti bodů.

Po přestávce už si Stallions v duelu plném chyb udržovali náskok a týden po výhře 51:28 na půdě Bobcats si připsali proti středočeskému soupeři druhé jednoznačné vítězství.

V úvodním utkání dne zvítězili suverénní Black Panthers v pražském derby nad Lions 27:7 a prakticky si zajistili vítězství v základní části.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články