Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Lindsey prožil vítězný návrat do Pardubic, Sígrs deklasovali Stallions 42:0

Pro pardubického fanouška to byl nezvyklý pohled. Michael Lindsey se vrátil na východ Čech, ovšem už v dresu brněnských Sígrs. A byl to navíc právě Lindsey, kdo zařídil nečekaně vysokou výhru nováčka na půdě loňského semifinalisty 42:0. Brněnský receiver musel kvůli zranění Filipa Ondráška zaskočit na pozici quarterbacka, v nezvyklé roli si přesto připsal tři běhové a dva další pasové touchdowny.

Michael Lindsey v dresu Sígrs
zdroj: caaf.cz

Pro Stallions, kteří opět hráli bez svého quarterbacka Chrise Forciera, to byla studená sprcha. Očekával se totiž vyrovnaný zápas a čekalo se na to, který tým zvládne absenci svého quarterbacka lépe.

Sígrs měli Lindseyho, Stallions odpověď nenašli a než se vzpamatovali, prohrávali 0:22. "Těšil jsem se, až si zahraju proti svým starým kamarádům. Byl to skvělý zápas," hodnotil spokojeně Lindsey.

To, že zvládl pozici quarterbacka na výbornou, Lindseyho nepřekvapilo. "Hrál jsem quarterbacka trochu na střední škole, takže to pro mě úplně neznámá pozice není. Chtěl jsem se vyvarovat ztrát a hlavně vyhrát, což se mi povedlo, takže jsem šťastný."

Utkání Pardubice Stallions - Brno Sígrs
zdroj: caaf.cz

Pardubický junior Linek, který dovedl Pardubice k těsnému vítězství nad Patriots, tentokrát neměl svůj den a obrana Sígrs byla nad jeho síly.

"Na našeho mladého quarterbacka byl velký tlak, který tentokrát nedokázal ustát. Musíme mu všichni více pomoct a trochu ten tlak z něho sundat. Bitters liga se samozřejmě nedá s juniorskou ligou srovnat," připustil ofenzivní koordinátor Stallions Radim Kroulík.

Druhý víkendový zápas nabídl duel nováčků, Brno Alligators přijelo na hřiště Plzně. Alligators si po výprasku od Black Panthers chtěli spravit chuť a na svého soupeře vlétli. V prvním poločase si vypracovali náskok 16:0, který se jim podařilo udržet až do konce.

"Potřebujeme udržet standard hry po celý zápas tak, abychom v případě náskoku nedostávali soupeře zpátky do hry," hodnotil výhru trenér Alligators David Ospalý. Alligators mohou i tak být spokojení s výhrou, která je posouvá na čtvrté místo tabulky.

Zdroj
caaf.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články