Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Konec Tebowmánie, do Denveru přichází Peyton Manning

Denver - Jeden z nejslavnějších aktivních hráčů amerického fotbalu Peyton Manning bude hrát v NFL za Denver Broncos. Čtyřnásobný nejlepší hráč soutěže by měl s týmem z Colorada podepsat pětiletý kontrakt, díky němuž si vydělá 96 milionů dolarů. Příchod legendárního quarterbacka bude zároveň zřejmě znamenat konec v Denveru pro populárního Tima Tebowa, který v minulé sezoně dovedl téměř odepsané Broncos až do druhého kola play-off.

Peyton Manning
zdroj: GettyImages autor: Justin Edmonds

Pětatřicetiletý Manning skončil začátkem měsíce v týmu Indianapolis Colts, jehož barvy hájil 14 let. Hvězdný hráč vynechal po operaci zad celou minulou sezonu a jeden z papírových favoritů soutěže v sezoně vyhrál jen dvakrát. Klub se tak rozhodl přebudovat kádr, spíš než aby vyplatil Manningovi bonus 28 milionů dolarů za další rok.

Kolem vítěze Super Bowlu z roku 2007 začali okamžitě poté, co se stal volným hráčem, kroužit zástupci klubů NFL. Zájem měli v Miami, Washingtonu, Seattlu, sám Manning poté zúžil svůj seznam na Denver, Tennessee a San Francisco. Nakonec si budoucí člen Síně slávy plácl s Broncos a zůstane tak ve stejné konferenci AFC, v níž působil dosud v barvách Colts.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články