Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Gladiators a Steelers jsou stále stoprocentní, Nitra i Bratislava vyhrály s nulou

Ani ve 4. kole Snapbacks ligy nenašli hráči Vysočiny Gladiators a Ostravy Steelers přemožitele. Z výhry se radovaly také oba slovenské týmy, Nitra Knights a Bratislava Monarchs. Hned ve třech zápasech udržely obrany vítězů nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Hattrick Čermáka pomohl výhře Gladiators nad Přerovem

Poprvé v sezoně museli hráči Vysočiny otáčet nepříznivé skóre. V domácím zápase proti Přerovu se vedení ujali hosté, když quarterback Michal Stoklásek dokončil vydařený drive a doběhl si sám pro touchdown.

To bylo ale ze strany Mammoths vše. Naopak útok domácích se dostal do tempa především hrou vzduchem a spolupráce quarterbacka Jana Dundáčka s Petrem Čermákem přinesla hned tři touchdowny.

"Průběh zápasu nám ukázal, že musíme pracovat na větší disciplinovanosti, což se nám v posledních zápasech moc nedaří," komentoval průběh zápasu hlavní trenér Gladiators Matěj Večes.

Mammoths nedokázali odpovědět na touchdowny soupeře a dvě přihrávky adresoval Stoklásek pouze do rukou obránců Gladiators. Bodovou tečku za zápasem udělal v závěrečné čtvrtině Patrick Blackwood 15yardovým touchdownem.

"My hrajeme vždycky výborně první poločas, ale pak se nám to rozsype. V druhém poločase nás přehráli na obou stranách míče," popisoval po zápase hlavní trenér Přerova Radim Dohnal.

Steelers vyhráli opět s nulou, neinkasovaly ani Nitra s Bratislavou

Ani ve čtvrtém zápase neinkasovala obrana Ostravy jediný bod. Steelers na domácím hřišti na Bazalech potvrdili proti Brnu roli favoritů a v úvodním poločase si vybudovali náskok 27:0.

Tři bodové přihrávky quarterbacka Bradleyho Jonese doplnil touchdownem po zemi Daniel Kamiński.

Obrana Steelers navíc ve druhém poločase sama dokázala přidat body. Ondřej Chvojka získal volný míč a doběhl s ním až do endzóny.

V samotném závěru zápasu Steelers zablokovali pokus Alligators o field goal a k míči se dostal Jan Telnar, který přesprintoval celé hřiště a uzavřel skóre na konečných 47:0.

Také slovenským týmům se ve 4. kole podařilo zvítězit s nulou na svém kontě. Bratislava nastoupila na hřišti Znojma. Domácí Knights se museli obejít bez zraněného quarterbacka Ashleyho Baileyho.

Monarchs rozhodli o výhře v prvním poločase, když si tři touchdowny připsal quarterback Peter Banik. Ani on ale zápas kvůli zranění nedohrál a Monarchs ve druhém poločase udrželi výhru 23:0.

Hráči Nitry vlétli na poslední Ústí nad Labem a v první čtvrtině zaznamenali hned tři touchdowny.

Quarterback Boris Bútora udržel produktivitu útoku také ve zbytku zápasu a celkem přihrál na pět touchdownů. Knights potvrdili roli favoritů a zvítězili vysoko 42:0.

Výsledky 4. kola ligy amerického fotbalu:

Vysočina Gladiators – Přerov Mammoths 28:7, Ostrava Steelers – Brno Alligators 47:0, Znojmo Knights – Bratislava Monarchs 0:23, Nitra Knights – Ústí nad Labem Blades 42:0.

Zdroj
caaf.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články