Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Brady nekončí kariéru. Nemám dokončenou práci, vzkázal

Minulý měsíc oznámil konec kariéry, ale změnil rozhodnutí. Hvězda amerického fotbalu Tom Brady bude i v příští sezoně hrát za Tampu Bay. Svoje rozhodnutí pokračovat oznámil držitel řady rekordů NFL v čele se sedmi triumfy v Super Bowlu na sociálních sítích s tím, že má nedokončenou práci.

Tom Brady ztrácí míč po skládce Camerona Jordana
zdroj: USA Today Sports autor: Nathan Ray Seebeck

"Za poslední dva měsíce jsem si uvědomil, že moje místo je na hřišti, a ne v hledišti," napsal čtyřiačtyřicetiletý quarterback, jenž bývá označován za nejlepšího hráče všech dob. "Ten čas jednou nastane, ale ne teď. Miluju svoje spoluhráče i fanoušky, kvůli nim to dělám. Vracím se, abych za Tampu odehrál svou 23. sezonu," dodal.

Před rokem završil Brady první sezonu v dresu Buccaneers dalším triumfem v Super Bowlu. Předtím získal trofej Vince Lombardiho šestkrát s New England Patriots, kteří díky tomu drží rekord mezi kluby.

V tomto ročníku se floridskému týmu nepovedlo na loňský úspěch navázat a vypadl ve čtvrtfinále play-off po porážce s Los Angeles Rams. Vzápětí se začalo spekulovat o tom, že Brady skončí, i když měl s Tampou Bay smlouvu ještě na jednu sezonu. Počátkem února trojnásobný nejužitečnější hráč ligy a pětinásobný držitel ceny MVP v Super Bowlu oznámil, že končí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články