Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Bahenní Junior Bowl rozhodly běhy Potměšila, Lions jsou po dvou letech mistry

Finále juniorské ligy amerického fotbalu mělo daleko do ideálních podmínek a déšť se silným větrem zanechaly v Junior Bowlu výraznou stopu. Počasí podle očekávání vyhovovalo víc hru po zemi preferujícím Prague Lions, kteří zásluhou dvou úspěšných běhů svého quarterbacka Vojtěch Potměšila zvítězili nad svými rivaly z Black Panthers 12:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Z hostivařského bahna vydolovali Junior Bowl Prague Lions

Od začátku v utkání dominovaly obrany, zatímco ofenzívy se praly s počasím. Nebylo tedy divu, že jako první skórovala obrana Black Panthers. Ta nejprve výborným odkopem zahnala soupeře až k vlastní koncové zóně a následně získala dva body za safety.

Lions posunul do vedení 16yardovým během Potměšil, na druhé straně Black Panthers dokázali bodovat pouze obranou, když si úspěšnou kombinaci dobrého odkopu a zastavení soupeře v jeho vlastní endzóně znovu zopakovali.

Druhý poločas se Black Panthers marně snažili najít cestu po zemi, obrana Lions jim toho v běhové hře příliš nedovolila. Naopak tři minuty před koncem potvrdil Potměšil druhým touchdownovým během výhru Lions. Panterům se podruhé za sebou nepodařilo ve finále skórovat touchdown.

Zdroj
ČAAF

Hlavní zprávy

Nejčtenější články