Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MOL Liga 2023/2024

Jezdkyně Vingrálková obsadila v Grand Prix v Praze druhé místo

Jezdkyně Sára Vingrálková skončila s koněm Kas-Sini DC druhá v Grand Prix, kterou dnes vyvrcholily mezinárodní parkurové závody CET Prague Cup. Ve skokové soutěži CSIO4* s překážkami vysokými 155 centimetrů ji ve Velké Chuchli porazil pouze Ir Matt Garrigan.

Je nám líto, video expirovalo.
Vingrálková obsadila v Grand Prix v Praze druhé místo

Garrigan dokázal i v rozeskakování zajet bez trestných bodů. Vingrálková, která byla v páteční olympijské kvalifikaci náhradnicí, na posledním skoku chybovala, ale ve srovnání s dvěma soupeři měla nejrychlejší čas.

"Já jsem si to velmi užila, hlavně tím, že je to na domácím kolbišti, před domácím publikem se vždycky dobře závodí. Pro mne to byl opravdu úžasný víkend," řekla Vingrálková České televizi.

Chuchelský parkur označila za náročný a již při prohlídce tušila, že čistých jízd moc nebude. "Jak se říká, kdo neriskuje, nevyhrává. Celý parkur mi risk vycházel, ale na poslední překážce mi již chyběla trocha štěstí. I tak jsem však s dnešním výkonem velmi spokojená," uvedla v tiskové zprávě jezdkyně, která si po výhře v nedávné Grand Prix při CSI2*-W v Olomouci připsala další výrazný úspěch.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články