Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Vítkovice zvládly šesté čtvrtfinále a postupují přes Bohemians mezi nejlepší čtyři

Vítkovičtí florbalisté vyhráli v šestém čtvrtfinále nad Bohemians 6:3 a postoupili mezi nejlepší čtyři týmy soutěže. Bohemians loňskou semifinálovou účast nezopakují.

Čtvrtfinále superligy Vítkovice – Bohemians
zdroj: Český florbal

Soupeře pro boj o superfinále si v pátek ve 13:30 vybere vítěz základní části a úřadující šampion Tatran Střešovice právě mezi Vítkovicemi a Chodovem. Na druhou Mladou Boleslav rival zbude. Semifinále začne příští týden ve středu. 

Vstup do utkání se podařil Bohemians. Brankami po 73 sekundách a v 7. minutě jim zajistil dvoubrankový náskok Karel Petrák. Po polovině úvodní části snížil Lukáš Hájek a po 80 vteřinách druhé části smazal ztrátu Martin Gattnar. Ve 26. minutě vrátil Pražanům náskok Samuel Virga, ale v závěru druhé části vyrovnal David Slončík.

V čase 52:07 vstřelil vítězný gól Rostislav Gattnar, který v 57. minutě svým druhým gólem ještě pojistil náskok. Výsledek dovršil 26 sekund před koncem také svou druhou trefou večera jeho bratr Martin.

FbŠ Bohemians – 1. SC Vítkovice 3:6 (2:1, 1:2, 0:3)

Branky: 2. a 7. K. Petrák, 26. Virga – 22. a 60. M. Gattnar, 53. a 57. R. Gattnar, 12. L. Hájek, 38. Slončík. Konečný stav série: 2:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články