Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Brady se slavnostně vrátil na Foxborough, Patriots ho příští rok uvedou do své Síně slávy

Tři roky po odchodu z klubu a sedm měsíců po ukončení hvězdné kariéry se Tom Brady slavnostně vrátil na stadion New England Patriots. V nejlepším týmu NFL uplynulých dvou dekád strávil 20 let a šestkrát vyhrál Super Bowl. Poslední tři sezony odehrál legendární quarterback v Tampě Bay a s Buccaneers vyhrál svou rekordní sedmou trofej Vince Lombardiho.

Tom Brady
zdroj: USA Today Sports autor: Brian Fluharty

Tři roky po odchodu z klubu a sedm měsíců po ukončení hvězdné kariéry se Tom Brady slavnostně vrátil na stadion New England Patriots. V nejlepším týmu NFL uplynulých dvou dekád strávil 20 let a šestkrát vyhrál Super Bowl.

V neděli Brady opět vyběhl na Gillette Stadium ve Foxborough a během poločasové přestávky úvodního zápasu sezony si užil opětovné setkání s fanoušky.

"Život nás vede na různé cesty. Berou nás na různá místa, přivádějí do našich životů různé lidi. Ale jednou věcí jsem si jistý a ta se nikdy nezmění: navždy budu Patriotem," řekl nadšeným fanouškům z pódia šestačtyřicetiletý Brady a poděkoval všem "za další den na tomto stadionu, který nikdy nezapomene".

Brady v dresu s číslem 12 vystoupil na pódium po boku svých tří dětí a v projevu hovořil o síle týmu, jehož byl součástí. "V životě není nic významného, čeho by člověk mohl dosáhnout sám," řekl Brady. "Je to o týmu... Myslím, že jsme Americe ukázali, o čem týmová práce je."

"Když Tom Brady oznámil svůj odchod do důchodu, bylo jen jedno místo, kde jsem chtěl, aby byl v tento den – přímo tady na Gillette Stadium s 65 tisíci jeho nejbližšími přáteli," řekl majitel klubu Robert Kraft.

Zároveň oznámil, že Patriots upustí od tradiční čtyřleté čekací doby a Bradyho uvedou do Síně slávy na speciálním ceremoniálu na stadionu už 12. června příštího roku.

"Fanoušci Patriots nedostali příležitost patřičně poděkovat Tomovi, když odešel. Chtěl jsem jim tuto příležitost dát. Bohužel, poločasový ceremoniál prostě neposkytuje dostatek času na to, aby Tommyho uctili tak, jak si zaslouží," dodal Kraft.

Zdroj
ČTK, CBS, ESPN

Hlavní zprávy

Nejčtenější články