Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
51. Rally Český Krumlov

SOUHRN 16. KOLA: Energie ukončila sparťanskou sérii, Třinec se přiblížil a Boleslav táhli cizinci

Série devíti vítězství v řadě je minulostí. Hokejisté Sparty i přes nadějné vedení 3:1 prohráli v O2 areně s Karlovými Vary 3:4 po samostatných nájezdech a extraligu vedou už jen s náskokem dvou bodů před Třincem, který zvítězil 4:3 v ocelářském derby na ledě Vítkovic. Třetí je i nadále Mladá Boleslav, jež zásluhou cizinecké legie zdolala šestou Plzeň 4:2. Velmi dobrou formu potvrdili i hráči čtvrtého Liberce a pátého Hradce Králové.

Jiří Černoch z Karlových Varů překonává Alexandera Saláka ze Sparty
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Mladá Boleslav - Plzeň 4:2

Čtyřmi brankami zahraničních hráčů porazila Mladá Boleslav 4:2 Plzeň a pojistila si třetí místo v tabulce. Do střelecké listiny se totiž v domácím dresu zapsali Francouz Valentin Claireaux, Fin Joona Jääskeläinen, Američan Conor Allen a Kanaďan Mitch Fillman. Klub z města automobilů popáté za sebou bodoval a počtvrté z toho vyhrál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav – Plzeň

Sparta Praha - Karlovy Vary 3:4 po nájezdech

Vedli 3:1 a zdálo se, že trápení hostů z Karlových Varů, kteří pět zápasů nevyhráli, hokejisté Sparty prodlouží. Jenže Tomáš Vondráček byl proti - nejdřív snížil a poté v oslabení 66 vteřin před koncem základní hrací doby vyrovnal na 3:3. Zápas nevyřešilo ani prodloužení a tak jej až v šesté sérii nájezdů rozhodl Černoch. Vedoucí Sparta našla přemožitele po devíti výhrách, ale bodovala v šestnáctém utkání za sebou. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha – Karlovy Vary

Vítkovice - Třinec 3:4

V utkání plném zvratů se změnilo prestižní derby Vítkovic s Třincem v rámci 16. extraligového kola. Favorizovaní hosté nejprve vedli 2:0, následně prohrávali 2:3, aby nakonec zvítězili 4:3. Dvěma brankami k jejich úspěchu přispěl Martin Růžička. Oceláři slavili poosmé z posledních devíti kol a vedoucí Spartě se přiblížili na rozdíl dvou bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice – Třinec

Hradec Králové - Zlín 1:0

Třetí vítězství v řadě si v extralize připsali hokejisté Hradce Králové, tentokrát doma v dohrávaném 16. kole udolali Zlín 1:0. Jedinou branku vstřelil ve 47. minutě Marek Zachar. Jeho jmenovec Mazanec kryl v domácí brance všech 34 střel a podruhé v sezoně udržel čisté konto. Berani pošesté za sebou nebodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové – Zlín

České Budějovice - Kometa Brno 4:5

První útočná formace byla k nezastavení a zajistila Brnu vítězství 5:4 na ledě Českých Budějovic v dohrávaném 16. extraligovém kole. Americké křídlo Peter Mueller i centr Petr Holík se blýskli gólem a třemi asistencemi. Kometa se i proto po třech prohrách dočkala skalpu soupeře, Motor pošesté za sebou doma nebodoval.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice – Kometa Brno

Litvínov - Liberec 1:2 po prodloužení

Čtvrtou výhru za sebou přidali na své extraligové konto hokejisté Liberce. V dohrávaném 16. kole uspěli na ledě Litvínova výsledkem 2:1. Ve 38. minutě otevřel skóre hostující Lukáš Derner a 107 sekund před koncem základní části vyrovnal Richard Jarůšek, ale rozhodující gól dal v čase 61:46 Dávid Gríger.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Liberec

Pardubice - Olomouc 3:2 po prodloužení

Velmi dobrou formu mají aktuálně hokejisté Pardubic, což opět potvrdili. Doma totiž zdolali Olomouc 3:2 po prodloužení a bodovali popáté za sebou, z toho počtvrté zvítězili. Dvěma brankami včetně rozhodující v prodloužení zazářil Patrik Poulíček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články