Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Kopřivnice si proti Dukle vynutila pátý zápas, Lovosice jsou třetími semifinalisty

Kopřivnice dokázala po tuhém boji ve čtvrtém čtvrtfinálovém utkání Chance Play-off extraligy mužů porazit Duklu Praha 32:29. Kopřivnice tak vyrovnala sérii na 2:2 a udržela si naděje na semifinále. O postupujícím rozhodne pátý zápas. Naopak postup do semifinále si zajistily třetí výhrou v sérii Lovosice, když výsledkem 25:24 přetlačily Zubří.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Dukla – Kopřivnice

Lovosice v pátek nevyužily po dvou úvodních domácích výhrách na hřišti soupeře první mečbol a po těsné prohře o gól musely do čtvrtého duelu. Druhou šanci si už dnes Lovci nenechali utéct a další vyrovnaný duel série naopak o jedinou branku vyhráli.

Šanci na postup měla dnes i Dukla, která se v pátek ujala domácí výhrou vedení v sérii 2:1. Potřebné třetí vítězství ale před vlastními fanoušky přidat nedokázala, Kopřivnice uspěla v poměru 32:29 a vrátila souboj o semifinále zpět na své hřiště. Hrát se bude v úterý 2. dubna.

V nejkratším možném termínu si už v pátek zajistili postup házenkáři Plzně a Karviné. Západočeští obhájci titulu a vítězové základní části vyřadili ve třech zápasech Frýdek-Místek, vicemistrovský Baník přešel přes Brno.

Čtvrtfinále play-off házenkářské extraligy mužů – 4. zápasy:

Dukla Praha –  Kopřivnice 29:32 (18:19)

Nejvíce branek: Březina a Hlinka po 7, Tonar 6/4 –  Hanus 7, Polcar 6, Ošmera 5/3. Stav série: 2:2.

Zubří –  Lovosice 24:25 (10:12)

Nejvíce branek: Palát 6, Mičkal 5/1, Kyryljuk 4 –  Motl 7/2, Hniďák 6, Kupa a Horák po 3. Konečný stav série: 1:3.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články