Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Slavia už je bez šance na postup. Prohrála s norským Brannem

Pražská Slavia už nemá šanci na postup do čtvrtfinále Ligy mistryň. Rozhodla o tom porážka v předposledním pátém kole s norským Brannem 0:1. Zápas v Mladé Boleslavi rozhodl vlastní gól brankářky Olivie Lukášové z 65. minuty.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia Praha – Brann

Slávistky soupeřky z Bergenu přestřílely, ale ve čtvrtém z pěti utkání LM nedokázaly skórovat. Branka domácí McLaughlinové ze závěru první půle neplatila kvůli diskutabilnímu útočnému faulu. Po hodině hry Gaupsetová po průniku do pokutového území z úhlu vystřelila a míč se od Lukášové smolně odrazil do sítě. Vyrovnat už úřadující české šampionky nedokázaly.

Svěřenkyně trenéra Karla Pitáka zopakovaly listopadový výsledek z Norska a na třetím místě tabulky mají před závěrečným duelem v Lyonu šestibodovou ztrátu na Brann. Vedoucí Olympique má po drtivé výhře 7:0 v St. Pöltenu ještě o tři body víc.

Slavia Praha – Brann 0:1 (0:0)

Branka: 65. vlastní Lukášová.

Sestava Slavie: Lukášová – Šlajsová (81. Veselá), Bendová, Bartovičová, Xiaová – McLaughlinová, Černá – Krejčiříková (81. Morávková), Szewieczková (71. Šurnovská), Stackpoleová (81. Divišová) – Křivská (71. Nekesaová). Trenér: Piták.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články