Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Texas ovládl rekordní desátý venkovní zápas v play-off a k zisku titulu mu zbývá jediná výhra

Baseballisté Texasu se na jedinou výhru přiblížili zisku premiérového titulu v MLB. Rangers vyhráli i druhý finálový zápas na hřišti Arizony a po vítězství 11:7 se ujali vedení ve Světové sérii 3:1. Novými šampiony se mohou stát již dnes v noci, kdy je opět ve Phoenixu na programu pátý duel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Arizona – Texas

Rangers v play-off vyhráli i desátý zápas na hřišti soupeře. Překonali tak dosavadní rekord New York Yankees v počtu po sobě jdoucích venkovních vítězství ve vyřazovací části.

Pokud by Diamondbacks jejich venkovní neporazitelnost ukončili, přesunula by se série na šestý a případný rozhodující zápas zpět na domácí hřiště Texasu v Arlingtonu.

Hosté zápasu dominovali a po třetí směně i díky homerunům Marcuse Semiena a Coreyho Seagera vedli 10:0. Další nechytatelný odpal přidal Jonah Heim.

Domácím se výrazněji povedl až závěr, v posledních dvou směnách dali šest bodů, ale na obrat to nestačilo.

Hosté dominovali i bez hrdiny prvního utkání Adolise Garcíi, který kvůli zranění chyběl na soupisce. Spoluhráčům před zápasem sdělil, že pro něj Světová série skončila.

"Semkněte se, hoši, a dorazte to," tlumočil jeho náhradník Travis Jankowski část z účinného burcujícího proslovu kubánského hráče, který v pátek rozhodl úvodní duel homerunem v dodatečné směně.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články