Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Arizona zatočila s Texasem a Světová série je vyrovnaná

Baseballisté Arizony vyhráli druhý zápas Světové série na hřišti Texasu jednoznačně 9:1 a finále MLB je vyrovnané. Den po těsné porážce 5:6 nedali Diamondbacks domácím šanci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Texas – Arizona

Ve čtvrté směně sólo homerunem nasměroval Arizonu k výhře Gabriel Moreno. V následujícím inningu sice rovněž nechytatelným odpalem snížil Mitch Garver na 1:2, ale potom už bodovali jen hosté, byť žádný další homerun už 42 500 diváků v hledišti stadionu Globe Life Field nevidělo.

Hrdina pátečního duelu Adolis García, který v 11. směně rozhodl homerunem o zisku prvního bodu, zůstal tentokrát bez odpalu. To na druhé straně dominikánský pálkař Ketel Marte zaznamenal alespoň jeden hit už v osmnáctém utkání play-off za sebou a stanovil nový rekord MLB.

Série se nyní přesune do Phoenixu, kde budou mít Diamondbacks v následujících třech zápasech výhodu domácího prostředí. Pokud ji nepromění v zisk druhého titulu po roce 2001, rozhodne se definitivně až opět v Arlingtonu. Texas Rangers usilují o premiérovou trofej, třetí zápas je na programu v noci na úterý.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články