Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Softbalistky Joudrs další dramatizaci finále nepřipustily a slaví další titul

Mistrovský titul v extralize softbalistek získaly hráčky Joudrs. V pražském derby proti Tempu vyhrály ve čtvrtém finále 9:1, sérii ovládly 3:1 na zápasy a obhájily celkové prvenství. Navíc slaví už počtvrté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Softbalistky Joudrs přidaly další titul, obhajobu slaví i muži Břeclavi

"Je to nádherné. Měly jsme obrovský cíl, a to získat hattrick. Letos jsme se chtěly dostat hlavně do finále, protože v našem týmu došlo k určitému omlazení," prohlásila Jana Furková, kapitánka Joudrs.

Vítězky si náskok v klíčovém triumfu vypracovaly už v první směně, po které vedly 3:0. Další tři body přidaly v páté směně a totéž zopakovaly v závěru. Hráčky Tempa se v poslední směně snažily porážku zmírnit, ale při obsazených metách se zmohly jen na jeden bod.

"Vloni se nám nepodařilo vyhrát ani jeden zápas, letos jsme s jednou výhrou ve finále celkem spokojené. Vždycky nám chyběl malý krůček. Víme, kde se zlepšovat, musíme více zapracovat na pálce," hodnotila Kateřina Vacková z Tempa.

Hráčky Joudrs tak za dvacet let v nejvyšší soutěži získaly deset titulů. "Těch deset let dokazuje, že se na Joudrs výborně pracuje s juniorskými týmy. Ve chvíli, kdy přijdou nové hráčky, tak jsou dobře připravené. Tahle práce není vidět, je ale ohromně důležitá," doplnila Furková.

Finále softbalové extraligy žen – 4. zápas:

Tempo Praha – Joudrs Praha 1:9, konečný stav série 1:3.

Zdroj
ČT sport, softball.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články