Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv Z 1978: ČSSR - SSSR

Havlíčkův Brod se vypořádal s "neznámým" soupeřem a cílí v Lize mistrů na postup

Začala nejen fotbalová liga mistrů, ale také její obdoba ve stolním tenisu. Do prestižní klubové soutěže vstoupili čeští šampioni z Havlíčkova Brodu, kteří rozehráli skupinu C s rumunským Odoreiu Sekuiesc. A svou roli favorita zvládli na sto procent.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Havlíčkův Brod – Odoreiu Sekuiesc

O svých soupeřích toho havlíčkobrodští hráči příliš nevěděli. "Ani na YouTube jsem nic nenašel," poznamenal Pavel Širuček.

Nakonec on, David Rajtšpies i Tomáš Tregler zvládli své duely naprosto skvěle. Všichni zvítězili hladce 3:0 a dokráčeli tak pro první dva týmové body.

"Ideální. První sety jsme si zvykali, protože jsme je neznali. Pak už to bylo jednoznačné," popsal trenér domácích Tomáš Demek.

Aby Havlíčkobrodští obhájili postup mezi dvanáct nejlepších, musí svoji základní skupinu vyhrát. Rozhodovat se bude o víkendu, kdy se hráči z Vysočiny střetnou s rakouským Stockerau a italskou Messinou, přes kterou ze základní skupiny postoupili loni.

"Mají tam Asiaty a Italové jsou hodně vyrovnaní. Oba zápasy budou hodně těžké a i psychicky to bude náročné," dodal Demek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články