Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
#ProHokejJakyJe

Itálie s Japonskem jako příprava. Parahokejisty čeká na MS extrémně silná Kanada

České parahokejisty čeká na mistrovství světa v Calgary poslední utkání základní části. A to proti jednomu z nejlepších týmů vůbec. O první místo se totiž reprezentace střetne ve skupině s Kanadou. Utkání vysílá živě ČT sport v noci z úterý na středu od 1:00.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Česko – Japonsko

Čeští parahokejisté zvládli zápasy s outsidery Itálií a Japonskem hladce, vyhráli 4:1 a 5:0. Proti Japonsku se na výhře dvěma góly a asistencí podílel Filip Veselý, čisté konto udržel Martin Kudela, kterému k tomu stačilo jen osm zákroků.

Kanada je ovšem týmem, který Češi ještě nikdy v historii neporazili. Nejblíže byli minulý rok v říjnu. V Ostravě dlouho vedli 1:0, o vedení přišli zkraje třetí části a nakonec prohráli gólem 54 vteřin před koncem.

Domácí hráči vybojovali na posledních dvou paralympijských hrách stříbrné medaile a jsou čtyřnásobnými mistry světa. Na aktuálním mistrovství Kanaďané nadělovali. Itálii porazili 10:0, Japonsko dokonce 19:0.

"Jsme rádi, že jsme potvrdili roli ve skupině. Úvodní dva zápasy jsme brali jako přípravu na Kanadu a mohli jsme si vyzkoušet nějaké varianty v sestavě," řekl trenér Jakub Novotný.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články