Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dražice Cup

Kellnerové se dařilo v Miami, na Global Champions League skončili s Devosem druzí

Vynikajícího výsledku dosáhla na pátečním mítinku Global Champions League v Miami parkurová jezdkyně Anna Kellnerová. S belgickým kolegou Pieterem Devosem totiž obsadili druhé místo. V průběžném hodnocení prestižního seriálu se jejich tým Prague Lions posunul po dvou kolech na třetí pozici.

Je nám líto, video expirovalo.
Kellnerová veze z Miami druhé místo

Kellnerová v sedle Catch Me If You Can projela cílem těsně před časovým limitem. V součtu zapsali Prague Lions čas 145,56 sekundy a průběžně vedli. Jejich výkon nakonec překonali jen Madrid in Motion, kteří byli o dvě vteřiny rychlejší. Kvůli nepříznivému počasí pořadatelé zkrátili soutěž na jedno kolo.

"Bohužel jsem udělala dvě chyby. Musím se ještě podívat, proč přišly, protože patřily spíše mezi lehké," popsala Kellnerová. Česká olympionička, která je zároveň manažerkou týmu, by se svou patnáctiletou klisnou měla nastoupit i v sobotní Grand Prix.

Global Champions letos zahrnuje 16 zastávek a opět vyvrcholí listopadovým Playoffs v Praze. V loňském ročníku skončili Prague Lions celkově třetí a na Prague Playoffs poprvé postoupili do finále Super Cupu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články