Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

SOUHRN 27. KOLA: Litvínov otočil duel s Kometou. Třinec, Vary a Liberec uspěly až na nájezdy

Po reprezentační přestávce nabídla extraliga v 27. kole čtyři prodlužované duely a hned tři dospěly až do nájezdů. V nich se radovaly Třinec, Karlovy Vary a Liberec, naopak Sparta rozhodla proti Plzni už v nastaveném čase. Vítkovice udolaly v důležitém utkání Olomouc a další zkrat předvedla Kometa, která padla v Litvínově.

Hokejisté Litvínova se radují
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Třinec – Kladno 2:1 SN

Po přesunu z Pardubic do Třince zaznamenal hned v prvním utkání vítězství. Gólman Jakub Štěpánek ale slavil s novým týmem až po samostatných nájezdech, protože duel proti Kladnu skončil po 60 minutách 1:1 po trefách Stránského a hostujícího Austina. Dovednostní soutěž rozhodl Ondřej Kovařčík. Oceláři tak částečně napravili předchozí nezdar s Kometou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Kladno

Karlovy Vary – Zlín 3:2 SN

Zlín přišel o nadějný náskok, ale z Karlových Varů si odvezl alespoň bod. Berani vedli už 2:0, ale domácí Mikúš se Šenkeříkem srovnali a v nájezdech rozhodli o výhře 3:2 Koblasa s Grígerem. Západočeši uspěli potřetí v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Zlín

Litvínov – Brno 5:2

Ani dvougólový úder v deváté minutě zápasu Litvínov nesrazil a nakonec se proti Kometě radoval ze zisku tří bodů. Chemici duel otočili pěti góly na konečných 5:2, když Jihomoravany nejprve načal Jarůšek v 38. minutě a další branky padly v závěrečné části. Hostům tak nepomohl ani gól navrátivšího Vincoura.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Brno

Vítkovice – Olomouc 5:3

Hanáci se po porážce ve Vítkovicích 3:5 nepříjemně přiblížili sestupovým starostem. Před duelem byl rozdíl mezi oběma týmy jen čtyřbodový, předposlední Ostravané se tak dotáhli na Olomouc na jediný bod. Utkání bylo soubojem Dominika Lakatoše s hostujícím Pavlem Musilem, nakonec měl navrch ostravský útočník, který se blýskl hattrickem. Vítězný gól si připsal Peter Trška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Olomouc

Hradec Králové – Liberec 2:3 SN

Prestižní duel mezi Hradcem Králové a Libercem patřil hostujícím Severočechům. V základní hrací době mohli získat dokonce tři body, ale domácí Cingel si vynutil prodloužení za stavu 2:2. Nakonec se muselo rozhodovat v nájezdech, zatímco z Východočechů se nikdo neprosadil, hosté těžili z tref Lence, Hudáčka a Marosze.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec

Sparta – Plzeň 2:1 PP

Šlágr kola mezi Spartou a Plzní nenabídl gólové hody. Domácí Pražané se nakonec radovali z výhry 2:1 v prodloužení, když na branky Tomáška a Kantnera navázal až v 63. minutě obránce Blain. Sparťané tak zůstávají na čele tabulky s tříbodovým náskokem před Třincem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Plzeň

Mladá Boleslav – Pardubice 4:1

Mladá Boleslav porazila v předehrávce Pardubice 4:1 a uspěla v sedmém zápase proti Dynamu v řadě. Neúspěšnou premiéru na střídačce Východočechů zažil nový hlavní trenér Milan Razým. Dvěma góly se na výhře Bruslařského klubu podílel David Šťastný a Středočeši ukončili sérii tří nezdarů. Pardubice venku prohrály pátý zápas za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články