Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Real hrál v Mnichově o třetí místo, Bale byl v Madridu na golfu

Odejde, nebo zůstane? Stále hodně nejasná je budoucnost Garetha Balea v Realu Madrid. Fotbalový reprezentant Walesu, jehož odchod z Madridu se zdál být ještě před nedávnem téměř jistý, se s týmem nezúčastnil mnichovského Audi Cupu, protože podle trenéra Zinedina Zidana nebyl zcela fit. Španělská média pak zastihla Welšana na golfu.

Gareth Bale v dresu Realu Madrid
zdroj: ČTK/ZUMA/ autor: Randy Litzinger

Francouzský kouč na tiskové konferenci poté, co jeho tým v Mnichově v zápase o třetí místo v turnaji porazil Fenerbahce Istanbul 5:3, řekl: "Nic mu nezakazuji, může si dělat, co chce, ale musí plnit své povinnosti. Zůstal v Madridu, aby se připravoval a já věřím, že to i dělal," konstatoval Zidane na dotaz, co si myslí o Baelově chování.

Walešan byl ještě před týdnem na odchodu do čínské ligy, ale v přestupu nakonec zabránil šéf klubu Florentino Pérez, přestože Zidane předtím řekl, že Baleův odchod bude "nejlepší pro všechny strany".

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Real Madrid - Fenerbahce Istanbul

Bývalý nejlepší fotbalista planety pak řekl novinářům, že je tady ale hlavně proto, aby hovořil o přípravě svého týmu. "Jsem si jistý, že nás čeká dobrá sezona," řekl, ale dodal, že tři góly, které Real dostal od tureckého celku v zápase o třetí místo v přípravném turnaji, ho samozřejmě netěší. "Ale my se zlepšíme," dodal.

Zidane po utkání odmítl upřesnit, s kterými hráči počítá pro nadcházející sezonu. "To rozhodneme až v Madridu," řekl novinářům.

Zdroj
BBC, Marca

Hlavní zprávy

Nejčtenější články