Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Čeští baseballisté zahájili zimní přípravu výstupem na Praděd

Pohádkový rok 2023 a zdolání prvního vrcholu v roce novém. Čeští baseballisté zahájili společně nový rok tradičním výstupem na Praděd. Již v březnu se někteří mohou v Japonsku představit v exhibičním utkání mezi výběrem Evropy a domácí reprezentací. 

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští baseballisté zahájili zimní přípravu

Hráči, kteří musí kombinovat práci s vrcholovým sportem, za sebou mají veleúspěšný rok. Svými výkony proti profesionálům na World Baseball Classic ohromovali diváky po celém světě. Svůj um mohli později demonstrovat i před domácím publikem na Evropském šampionátu. 

Přípravu na nadcházející sezonu reprezentanté zahájili na již tradičním zimním soustředění společným výstupem na Praděd. "Je to taková symbolika, celý tým společně vyjít na první vrchol sezony," uvedl reprezentační manažer Pavel Chadim. 

Již v březnu čeká část týmu návrat do Japonska. Ve výběru Evropy odehrají baseballisté dvě exhibiční utkání s domácí reprezentací. Ve výběru by neměl chybět ani zadopolař Marek Chlup. "Z Japonska nám chodí zprávy, že se těší, až se vrátíme zpátky, a že nás stále sledují. Je super pocit, že jsme zanechali takovou stopu," těšilo Chlupa. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články