Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ME ve vodním slalomu 2024

Břeclavští softbalisté ovládli první finále, o krok blíže k titulu jsou v ženách Joudrs

Souboj o český softbalový titul rozehráli úřadující šampioni z Locos Břeclavi na půdě Ledenic. Předloňský mistr však v úvodním kole na svého soupeře nestačil a prohrál 0:6. V repríze ženského finále si první výhru 4:3 v sérii připsaly nad Tempem softbalistky Joudrs.

Softbalisté Ledenic
zdroj: Žraloci Ledenice/Facebook

Softbalisté Locos mají na svém kontě letos již titul ze SuperCupu, a ten český jim je po sobotní úvodní výhře nad Žraloky Ledenice zase o kus blíže. Po ovládnutí základní části dominovali nad svým soupeřem i ve finále, kde se břeclavští znovu mohli spolehnout na nadhazovače Michala Holobrádku.

Domácí nezaznamenali jediný bod, naopak pálkaři úřadujícího mistra se činili již v první směně čtyřmi doběhy. Nakonec se mohli před nedělní odvetou radovat z vítězství 6:0. 

Finále žen mezi pražskými rivalkami Joudrs a Tempem mělo daleko dramatičtější průběh. Do vedení po úvodní směně za stavu 3:0 šly sice úřadující šampionky z Joudrs. Jejich oponentky se ale dokázaly v závěru vrátit do hry a vyrovnat na 3:3. Poslední směnu si však Joudrs pohlídaly a po triumfu 4:3 se tak přiblížily k jubilejnímu desátému titulu.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články