Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Opavskému Super Cupu vládli Brazilci a Nakládalová s Bonnerovou

Blízko k vítězství v opavském Super Cupu, který patří do Českého poháru v plážovém volejbale, byla dvojice Weiss - Tichý. Nakonec ale ve finále k prvnímu vyhraném setu už druhý nepřidali a podlehli Brazilcům Leyovi a Lancimu 1:2. V turnaji žen zvítězily favoritky Nakládalová s Bonnerovou.

Weiss s Tichým výborně vstoupili do finálového zápasu. Brazilci hodně chybovali a Češi úvodní sadu vyhráli rozdílem šesti bodů. Pak se Brazilci zlepšili a nepřesnosti se kupily naopak na české straně, Lansi a Ley druhý set ovládli 21:18. Ve třetí sadě začali Češi dobře, ale soupeři manko z úvodu rychle dohnali. Brazilci vyhráli 15:10. 

V ženském finále první sadu vyhrály favoritky Nakládalová s Bonnerovou rozdílem 10 bodů za necelých 15 minut. Ve druhém setu se však Kotlasová s Resovou zlepšily, výborně podávaly i bránily a po výhře 21:15, když proměnily čtvrtý setbol, srovnaly na 1:1. Tiebreak už si Bonnerová s Nakládalovou pohlídaly, ovládly ho 15:8.

Je nám líto, video expirovalo.
Super Cup vyhrály Bonnerová s Nakládalovou

Turnaj Českého poháru v plážovém volejbalu

Muži - finále: Ley, Lanci (Braz.) - Weiss, Tichý 2:1 (-15, 18, 10), o 3. místo: Lenc, Williams - Maňas, Sedlák 2:0 (19, 21).

Ženy - finále: Nakládalová, Bonnerová - Kotlasová, Resová 2:1 (11, -15, 8), o 3. místo: Brzosteková, Kaczmareková (Pol.) - Davidová, Jakubšová 2:0 (19, 15).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články