Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Kolocová se Slukovou začaly v Číně prohrou, druhé utkání zvládly

Fu-čou (Čína) - Oba české ženské páry zahájily úvodní turnaj Světového okruhu v plážovém volejbale ve Fu-čou porážkou, následně však vyhrály druhý zápas. Jak olympioničky Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou, tak Martina Bonnerová s Barborou Hermannovou mají na kontě v základní skupině tři body.

Pátý pár z olympijského Londýna Kolocová, Sluková vstoupil do turnaje porážkou 1:2 s americkou dvojicí Summer Rossová, Brittany Hochevarová. V odpoledním duelu nasazené šestky zdolaly 2:0 kanadské soupeřky Heather Bansleyovou a Elizabeth Maloneyovou a patří jim třetí postupové místo v tabulce.

"Vstup do prvního turnaje sezony nebyl ani trochu podle našich představ. S Američankami jsme prohrály po velmi nepřesvědčivém, možná trochu nervózním a celkově dost nepovedeném výkonu," uvedly české volejbalistky na Facebooku. Do druhého zápasu šly s tím, že se musí zlepšit ve všem. "Především na útoku a servisu. To se naštěstí povedlo." Na závěr skupiny je čekají Španělky Liliana a Elsa Baquerizová, které úvodní dva zápasy vyhrály.

Bonnerová s Hermannovou na úvod podlehly 0:2 devátému nasazenému páru Talita, Limaová z Brazílie, na což poté zareagovaly vítězstvím bez ztráty sady nad domácími turnajovými devítkami Jüe Jüan, Ma Jüan-jüan. Závěrečné zápasy ve skupinách jsou na programu v pátek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články