Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Krejčíková odříká další turnaj, v Římě nebudou ani Kvitová s Vondroušovou

Roland Garros klepe na dveře, ale obhájkyně titulu stále není fit. Barbora Krejčíková vynechá kvůli zdravotním potížím další zápasy, dva týdny před francouzským grandslamem bude chybět i na antukovém turnaji v Římě. Vedle světové trojky, která má potíže s loktem, nebudou v italském hlavním městě startovat ani Markéta Vondroušová a Petra Kvitová. Do soutěže naopak proklouzla Kateřina Siniaková.

Šestadvacetiletá Krejčíková, která by od 22. května měla na Roland Garros obhajovat titul ve dvouhry i čtyřhře, se naposledy představila na kurtech ve druhé polovině února v Dauhá. Původně měla zahájit antukovou sezonu ve Stuttgartu, z turnaje se odhlásila, stejně jako z akcí v Madridu a nyní v Římě.

Rodačka z Brna by mohla ještě zasáhnout od 16. května do turnaje ve Štrasburku, kam je stále přihlášená. Má tam obhajovat loňské prvenství. Naposledy na Instagramu odpověděla na otázku ohledně stavu svého lokte slovy: "Zlepšuje se. Děkuji za optání."

Z českých tenistek by v Římě měly vedle Siniakové startovat také loňská finalistka Karolína Plíšková, Karolína Muchová a Tereza Martincová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články