Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Kiki a Maki zakončily grandslamovou sezonu devátým místem v Brazílii

Sao Paulo - Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková sice v Sao Paulu nejdříve porazily v 1. kole play-off Švýcarky Isabelle Forrerovou s Anouk Vergéovou-Dépréovou 2:1, ale v dalším zápase nestačily na nasazené jedničky Julianu Da Silvaovou a Marii Antonelliovou. Brazilským favoritkám podlehly 0:2 a celkově tak byly deváté.

Čtvrté nasazené Kolocová se Slukovou ztratily v duelu s Forrerovou a Vergéovou-Dépréovou první set jasně 12:21, ale zbylé dva získaly 21:13 a 15:10. "Top 10 v kapse," radovaly se na sociálních sítích. V první desítce letos skončily na všech deseti turnajích mezi elitou, které odehrály.

V boji o čtvrtfinále Kolocová a Sluková už nestačily na domácí Brazilky, které letos porazily ve finále v Berlíně. Juliana s Antonelliovou dobře bránily, Češkám se nedařilo zatlačit soupeřky podáním a v každém setu zaostávaly.

Kolocová se Slukovou letos prožívají nejlepší sezonu v kariéře. Mistryně republiky na Světovém okruhu vyhrály turnaj kategorie Open v Praze a posléze také grandslam v Berlíně. Čtyřikrát byly deváté, dvakrát páté a jednou čtvrté a třetí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články