Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Vémola jednoznačně zametl s Iličem, rozjásal Štvanici a je opět šampionem Oktagonu

Jeden z nejpopulárnějších českých MMA bojovníků Karlos Vémola si připsal suverénní vítězství nad Srbem Aleksandarem Iličem a získal pás šampiona organizace Oktagon v polotěžké váhové kategorii do 93 kg. Šestatřicetiletý favorit ukončil duel na pražské Štvanici již v čase 3:52 a připsal si šestou výhru v řadě.

Karlos Vémola se raduje z vítězství
zdroj: facebook.com/Karlos \'Terminátor\' Vémola

"Ještě někdo pochybuje o tom, že je v Oktagonu jen jeden král? Neee," řval Vémola radostí po boji, kterému jednoznačně dominoval. Rychle se mu podařilo přesunout souboj na zem a ve čtvrté minutě zápas ukončil na takzvanou submisi. "Dopadlo to přesně tak, jak jsem říkal. On tvrdil, že se připraví na můj velký tlak. To říkají všichni, ale nedokázal to," uvedl Vémola.

"Věděl jsem, že pes, který štěká, nekouše. Byl jsem připraven ho honit celou dobu, ale slíbil jsem, že do třetího kola nedojde," doplnil.

Vémola bezprostředně po zápase vyzval na souboj hned několik rivalů. Podle svých slov je připraven nastoupit proti šampionovi střední váhy Patriku Kinclovi, elitnímu Slovákovi Ivanu Buchingerovi nebo Stephanu Pützovi z Německa. "Všichni, kteří pořád vykládají, že si vybírám soupeře... Jsem připraven nastoupit proti komukoli, koho proti mně postavíte," zdůraznil Vémola, jenž zvládl třetí zápas za dva měsíce.

O tři roky mladší Ilič před svou premiérou v české organizaci veřejně vyhlašoval, že Vémolu porazí a získá titul. Nakonec ale neměl šanci. "Karlos byl prostě lepší a silnější. Nebudu se vymlouvat. Beru porážku jako chlap," uznal Ilič.

Suverénní vítězství na akci Oktagon 34 si připsal i Filip Macek, který ukončil souboj s Mikaelem Silanderem z Finska již v prvním kole. Podobně se dařilo také Danielu Škvorovi, který rychle zvládl duel s Řekem Panagiotisem Stroumpoulisem. V očekávané české bitvě zdolal Jan Široký krajana Tomáše Fialu.

Naopak porážky si z domácích bojovníků připsali Michal Konrád, Michal Kotalík a v hlavním předzápase akce nestačil Matouš Kohout na Poláka Mateusze Legierského, jenž tak uspěl i v pátém měření sil pod hlavičkou české organizace.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články