Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Bláznivý program extraligy baseballu. Brněnské týmy zvládly za víkend tři výhry

Baseballová extraliga se zpožděním odstartovala velmi speciálně nahuštěný program. Za víkend stihli tři výhry brněnské týmy Draci a Hroši. Zaválel překvapivě i nováček z Hluboké nad Vltavou, jenž si střihnul sérii s obhájci čtvrté pozice Eagles Praha, které porazil 2:1, 4:2 a 7:0, přičemž to zvládl dvakrát na hřišti soupeře.

Jakub Grepl z Arrows Ostrava (vlevo) v utkání CEB Cupu
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

"Tři výhry na úvod nás samozřejmě těší, kluci se uklidnili, ale extraliga bude dlouhá a musíme zůstat pokorní, s velkým respektem k dalším soupeřům," řekl trenér Hluboké Zdeněk Josefus.

Je nám líto, video expirovalo.
Pražští Draci s Arrows začali obnovenou ligu baseballu

Obhájci titulu Draci porazili druhého nováčka soutěže Blesk Jablonec 2:1 a pak dvakrát přesvědčivě 13:1 a 7:1. "Soupeř byl těžký, rozkoukávali jsme se, ale do dvou utkání ze tří jsme nastoupili opravdu dobře. Je to prohraná série, ale máme na čem stavět," uvedl jablonecký vnější polař Jan Výbora.

Hroši třikrát přehráli Olympii Blansko, po hladké výhře 11:1 po sedmé směně museli druhý zápas otáčet, než zvítězili 6:4, a v posledním bylo z hladkého vedení 7:0 drama s výsledkem 13:9.

Pražskou minisérii vyhrálo Tempo nad Kotlářkou 2:1 na zápasy. Na jediné výhře Kotlářky (6:2) se 50. homerunem v soutěži podílel Daniel Vavruša. V úvodním zápase mezi Nuclears Třebíč a Arrows padlo devět homerunů, než domácí Ostravané zvítězili 17:16. Dalších šest bylo k vidění při výhře Arrows 12:6, ale v posledním duelu Nuclears poprvé od vstupu do extraligy v roce 2017 soupeře porazili 4:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články