Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

SOUHRN 6. KOLA: Sparta přetlačila Dynamo v nájezdech, Lakatoš stihl hattrick za tři minuty

První střet těžkých vah Sparty a Dynama vyšel lépe Pražanům. Hosté na ledě Pardubic dvakrát vedli, ale o výhře 3:2 museli rozhodnout až v nájezdech, v nichž čaroval brankář Jakub Kovář. Sparta už je čtvrtá, bod za druhými Východočechy. Nevídaný hattrick předvedl Dominik Lakatoš z Vítkovic. V 6. kole extraligy se prosadil proti Mladé Boleslavi třikrát v rozmezí 57. a 60. minuty po dvou trefách v oslabení do prázdné brány a přispěl k výhře 4:0. Třinec na ledě Kladna vydřel tři body po výsledku 2:1. Liberec remizoval po základní hrací době i pošesté v ročníku, v prodloužení se ale radovala z výhry 3:2 Plzeň. Kometa doma zabrala, když porazila Hradec Králové 4:0.

Sparťanský útočník David Tomášek
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Dynamo Pardubice – Sparta Praha 2:3 po sam. nájezdech

Očekávaný test klubů, který mají titulové ambice vyzněl lépe pro Spartu. Pražané v 6. kole extraligy na ledě Pardubic zvítězili 3:2 po samostatných nájezdech a uspěli ve třetím utkání v řadě. O výhře hostů rozhodl Roman Horák a Jakub Kovář za záda nepustil ani jeden pokus. Dynamo dvakrát prohrávalo, ale vždy dokázalo vyrovnat. Východočeši bodovali i v šestém utkání v sezoně, po druhém nezdaru ale přišli o vedení v tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Dynamo Pardubice – Sparta Praha

Kometa Brno – Hradec Králové 4:0

Kometa doma uspěla po dvou domácích nezdarech a oklepala se z porážky proti Třinci. Brněnští hokejisté v utkání 6. kola extraligy jasně přehráli Hradec Králové 4:0 a naplno bodovali podruhé v sezoně. Dva góly dal Luboš Horký, nulu vychytal Marek Čiliak.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy Kometa Brno – Hradec Králové

České Budějovice – Olomouc 1:2 PP

Hanáci se drží i po šestém kole v top čtyřce extraligy. Olomoučtí hokejisté sice na ledě Českých Budějovic prohrávali, ale nakonec zápas dovedli k vítězství 2:1, když v prodloužení rozhodl přesilovkovým gólem Jiří Ondrušek. Motor prohrál potřetí v řadě. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Olomouc

Vítkovice – Mladá Boleslav 4:0

Ostravané udolali Mladou Boleslav 4:0 díky brance Marka Kaluse z 44. minuty a třem trefám Dominika Lakatoše v samotném závěru utkání, přičemž poslední dva zásahy zvládl v oslabení a do prázdné boleslavské brány. Gólman Aleš Stezka pochytal všechny střelecké pokusy hostů, připsal si 38 úspěšných zákroků a slaví první nulu v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

Kladno – Třinec 1:2

Obhájci titulu se pomalu, ale jistě rozjíždějí. Třinečtí Oceláři si poradili s Kladnem, když zvítězili 2:1 díky rozdílové brance Arona Chmielewského v 50. minutě z přesilovky. Rytíři naproti tomu poprvé v sezoně nebodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Třinec

Liberec – Plzeň 2:3 PP

Liberec pokračuje v extralize v nastavovaných duelech. Bílí Tygři však nestačili na Plzeň, padli 2:3 a prohráli potřetí za sebou. Naopak Západočeši navázali na výhru nad Karlovými Vary, tentokrát díky tříbodovému obránci Petrovi Zámorskému, autorovi dvou branek včetně vítězné trefy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Plzeň

Co nabídl start extraligy a jak se daří favoritům? Poslechněte si Hokej bez červené – podcast s Robertem Zárubou:

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články