Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 46. KOLA: Plzeň je po debaklu Zlína opět druhá. Vítkovice rozstřílely Piráty, Třinec se probudil

Hradec Králové se udržel na druhé příčce tabulky jen jeden den. Po dohrávce 46. kola ho vystřídala znovu Plzeň, která rozstřílela Zlín 9:2 i díky Milanu Gulašovi. Kanonýr Západočechů se trefil hned pětkrát a celkově si připsal šest bodů. Po sérii tří nezdarů se zlepšil čtvrtý Třinec a přehrál jednoznačně 5:0 Litvínov. Vítkovice se z krize dostaly také velkolepě, když si smlsly 9:1 na opětovně oslabeném Chomutově. Olomouc vyloupila Spartu 3:1.

Plzeň – Zlín 9:2

V exhibičním duchu se odehrával duel mezi Plzní a Zlínem. Hlavní postavou souboje třetího týmu s desátým se stal kapitán Západočechů Milan Gulaš, který nastřílel pět branek a navrch přidal i asistenci při vysoké výhře 9:2. S celkovým ziskem 57 bodů tak předstihl libereckého Marka Kvapila v bodování a také brněnského Petera Muellera mezi kanonýry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň – Zlín

Litvínov - Třinec 0:5

Plán zapomenout na předchozí tři prohry a zlepšit koncovku se Třinci povedl dokonale. Jasně přehrál Litvínov na jeho ledě 5:0. V osmé minutě dominanci Ocelářů naznačil hned při svém prvním střídání mladík Adam Raška. O chvíli později na něj gólově navázal Martin Růžička a po necelých deseti minutách to bylo už 3:0 díky Martinovi Gernátovi. Po Vladimíru Svačinovi pak na konečných 5:0 upravil znovu Růžička.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

Vítkovice - Chomutov 9:1

Po čtyřech porážkách zlepšení ve velkém stylu. Vítkovice doma deklasovaly Chomutov 9:1. Už první třetinu Piráti nezvládli výsledkem 0:4. Domácí forvard Roman Szturc nastřílel hattrick, přičemž třetí branku zaznamenal na konci druhé třetiny v oslabení. Vítkovice dosáhly nejvyššího extraligového vítězství od února 2005. Chomutov hrál opět bez několika opor, konkrétně pěti.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Chomutov

Kometa Brno - Hradec Králové 0:3

Negativně se zapsali do kronik. Dle oficiálních statistik hokejisté Komety v první třetině domácího utkání proti Hradci Králové nevystřelili přímo na branku. Špatný výkon v ofenzivě a chyby v obraně Brňanům přinesly už čtvrtou porážku v sezoně proti Východočechům, tentokrát 0:3. Dvakrát se prosadil Smoleňák, zadovku Cingela si nešťastně srazil do branky bek Michálek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Hradec Králové

Liberec - Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Liberce porazili ve 46. kole hokejové extraligy Karlovy Vary 3:1 a zvýšili náskok na čele tabulky na šest bodů. Hosty poslal v 5. minutě do vedení Gríger, Bílí Tygři ale zásluhou Zachara, Krenželoka a Hudáčka otočili skóre a porazili Západočechy popáté za sebou. Energie ztratila už šest utkání v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Karlovy Vary

Pardubice - Mladá Boleslav 2:5

Po čtyřech zápasech a dvaceti dnech se v ofenzivě zase předvedli s pěti góly. Mladoboleslavští hokejisté v poslední době, když sbírali body, tak na menší počet vstřelených branek. Pardubice však na jejich ledě přestříleli 5:2. Dynamo porazili i počtvrté v sezoně a zase se přiblížili elitní šestce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Sparta Praha - Olomouc 1:3

Potřetí za sebou nenabídli svým fanouškům vítězství. Hokejisté Sparty jsou třetím nejhorším celkem na domácím stadionu, což potvrdili porážkou 1:3 s konkurentem Olomoucí. Hanáci se na osmou Spartu bodově dotáhli. Vítěznou branku zaznamenal teprve sedmnáctiletý slovenský bek Matúš Hlaváč.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články