Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

SOUHRN 37. KOLA: Sparta vede extraligu po výhře Třince o tři body, Liberec už je čtvrtý

Souboj prvního s posledním skončil očekávaným výsledkem. Sparta sice rozhodla až ve třetí třetině, nakonec ale porazila České Budějovice jasně 6:2. Pražané mají na prvním místě tříbodový náskok na Třinec, Oceláři uspěli v dohrávce na ledě Litvínova 2:1. Zlín po šesti zápasech bodoval naplno a po výhře 2:0 nad Plzní se vzdálil Motoru na rozdíl osmi bodů. Mladá Boleslav ztratila dvoubrankový náskok a prohrála v Hradci Králové po nájezdech. Olomouc přetlačila Kometu 2:1, v prodloužení rozhodl Káňa. Liberec přestřílel 4:3 Karlovy Vary a vystřídal Plzeň na čtvrtém místě, Pardubice jsou po výhře nad Vítkovicemi už sedmé. 

Radost hokejistů Sparty
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Hradec Králové - Mladá Boleslav 3:2 SN

Mladá Boleslav vyhrála v Hradci první třetinu 2:0, ale nakonec získala jen bod. O vítězství Východočechů rozhodl kapitán Radek Smoleňák. Domácí uspěli ve vzájemných kláních poprvé od října 2019 a utnuli sérii pěti výher soupeře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Sparta - České Budějovice 6:2

Pražané po třetí domácí výhře za sebou zvýšili náskok v čele tabulky jen dočasně. Třemi asistencemi se na tom podílel Lukáš Pech. Motor, který před posledním dějstvím držel stav 2:2, venku prohrál podesáté za sebou. Proti Spartě ani na třetí pokus v sezoně na bodový zisk nedosáhl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - České Budějovice

Liberec - Karlovy Vary 4:3

Liberec bodoval výhrou nad Karlovými Vary poosmé za sebou, z toho šestkrát slavil výhru. Bílí Tygři vedli 2:0 a 3:1, ale o jejich výhře rozhodl až za stavu 3:3 v čase 53:25 obránce Ronald Knot.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Karlovy Vary

Zlín - Plzeň 2:0

Zlín porazil díky dvěma zásahům v první třetině Plzeň 2:0 a po šesti zápasech si připsal plný bodový zisk. Indiáni prohráli počtvrté za sebou, během této série získali jediný bod. Góly dali už v první třetině Dalibor Řezníček a Pavel Kubiš, čisté konto vychytal díky 32 zásahům mladý gólman Daniel Huf.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Pardubice - Vítkovice 3:0

Pardubice pokračují ve zlepšených výkonech, po výhře 3:0 nad Vítkovicemi si připsali čtvrtý úspěch v řadě. Po bezbrankové první třetině se ve druhé části prosadili Patrik Poulíček s Matejem Paulovičem, výhru Východočechů pak potvrdil Robert Kousal střelou do prázdné brány při dlouhé power-play Vítkovic. Domácí brankář Pavel Kantor vychytal díky 17 zásahům první čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Vítkovice

Olomouc - Brno 2:1 PP

Kometa sice v Olomouci skórovala jako první zásluhou Jakuba Valského, ale Lukáš Nahodil vyrovnal a poslední slovo měl v čase 61:20 útočník Hanáků Jan Káňa. Kohouti se radovali potřetí za uplynulé čtyři zápasy, Brňané prohráli podruhé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Brno

Litvínov - Třinec 1:2

V dohrávce kola zvítězili Oceláři na ledě Litvínova 2:1 a také ve třetím vzájemném utkání sezony se radovali ze zisku tří bodů. O výhře Třince rozhodl kapitán Slezanů Petr Vrána, který po úvodní trefě litvínovského Františka Lukeše nejprve připravil gól Tomáše Marcinka a pak sám vstřelil vítěznou branku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Třinec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články