Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Nezastavitelný Honejsek krotí nadšení: Sedl nám jenom jeden zápas

Comeback jako hrom prožil zlínský hokejový útočník Antonín Honejsek. Po svalovém zranění z letní přípravy se zařadil do sestavy "Beranů" a v předehrávce 9. extraligového kola exceloval proti Pardubicím. Pod jednoznačné vítězství 6:1 se podepsal čtyřmi body za dva góly a stejný počet asistencí.

Antonín Honejsek ze Zlína střílí gól do sítě Pardubic
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

A to i přesto, že se po zranění ještě necítí stoprocentně fit. "Není tajemství, že to vzniklo z přetrénování v létě. V první chvíli jsem vůbec nepočítal, že budu chybět tak dlouho. Trošku se to ozvalo ve třetí třetině, kdy jsem dostal křeč do nohy," řekl Honejsek.

Spolu se spoluhráči z útoku Jakubem Šlahařem (2+1) a Jakubem Hermanem (1+3) posbírali v utkání celkem 11 bodů. "Věděl jsem, že si sedíme. Už v letní přípravě nám to šlo. Vůbec jsem se nebál, že by ne. S Kubou Šlahařem se znám dlouho, dokonce jsme spolu kdysi hráli v kanadské juniorce. A Kuba Herman ukazuje, že má na víc, než hrát čtvrtou lajnu," narážel Honejsek na fakt, že Herman přišel z Olomouce, kde moc prostoru nedostával.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Honejsek ale nechce včerejší výkon přeceňovat. "Sedl nám takhle jenom jeden zápas. Uvidí se až v dalších duelech, jak to bude vypadat," dodal sedmadvacetiletý útočník.

Po předchozích třech střetnutích bez bodu má jeho celek za sebou spolu s nedělním úspěchem na Spartě (5:1) dvě vítězství v řadě. "Kluci hráli výborně už s Plzní minulý domácí zápas, jenže body z toho nebyly. Pomaličku si to sedá. Proti Pardubicím rozhodla první třetina, ta nám vyšla excelentně," zakončil Honejsek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články