Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Furch se rozloučil s plzeňským záskokem vítězně, další angažmá neprozradil

Dominik Furch odchytal poslední zápas za extraligovou Plzeň, které vypomáhal na začátku sezony při zdravotních problémech plánované jedničky Miroslava Svobody. Se Západočechy se rozloučil výhrou 4:2 nad Hradcem Králové.

Dominik Furch
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

"Udělali jsme body proti silnému soupeři. Jsem rád, že můj poslední zápas tady byl vítězný, Sbírali jsme teď body a jsme na vítězné vlně. To mě těší," uvedl jedenatřicetiletý odchovanec pražské Slavie, jenž za Plzeň odchytal šest utkání a pomohl jí ke třem výhrám.

"Byly tam ode mě zápasy dobré i horší ze začátku. Prodělal jsem také nějakou v uvozovkách rýmičku a neodchytal kvůli tomu všechno. Měli jsme jako mužstvo výkyvy ve výkonech. Bylo to nahoru dolů. Poslední zápasy se ale celý tým zvedl," řekl Furch po třetí plzeňské výhře z posledních čtyř utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec Králové

"Když se vyhrává, tak to člověka víc baví. Nálada v kabině je pak lepší," pochvaloval si účastník mistrovstvích světa 2016 a 2017 i olympijského turnaje 2018. Zda se vrací do KHL, kde působil v šesti z uplynulých sedmi sezon, komentovat nechtěl.

"Kde budu pokračovat je zatím v jednání. Víc bych to nechtěl specifikovat. Je to na dobré cestě, ale podepsáno nic není," dodal Furch, který v KHL chytal za Omsk, Čerepovec a naposledy za Minsk.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články